Savurează vara cu gașca maib junior. Devino client maib junior și primești garantat 100 lei


                    Savurează vara cu gașca maib junior. Devino client maib junior și primești garantat 100 lei

Când gașca e mai mare – distracția e pe măsură. Hai și tu în familia maib junior. Promitem mult fun, cashback generos și o surpriză faină. Începând cu Ziua copiilor și până la sfârșitul verii te așteaptă un bonus atractiv și garantat în valoare de 100 de lei.
Pentru că vara asta vine cu surprize tari de la maib și Mastercard.

Ziua Copiilor la Port Mall și MallDova

Apropo, dacă ți-ai propus să te distrezi de Ziua copiilor la MallDova sau Port Mall îți dorim să ai o zi perfectă. Totodată, te invităm să treci cu unul dintre părinți și pe la standurile noastre mobile că să solicitați deschiderea unui card maib junior – absolut gratuit. Bineînțeles, te vei bucura și de bonusul garantat de 100 lei.

Cum primești bonusul?

Nici că se poate mai simplu. Imediat cum ți se înmână cardul activează-l la orice bancomat sau prin app maibank și bonusul de 100 lei devine activ instant, „cât ai zice junior”. Ești gata de o înghețată la cornet? Sau poate ai chef de un film epic privit la cinema? Vara asta tu decizi.

Cashback majorat în weekenduri - toată vară

Planifică-ți bine zilele de weekend pentru că anume atunci ai cashback majorat la cei mai simpatici și adorați parteneri maib. Cum ar fi McDonald’s, unde ai tocmai 10% cashback majorat. Savurezi deserturi și mâncăruri delicioase toată vacanța.

Cashback majorat în weekenduri – luna iunie

Te așteptăm la shopping în magazinele Promstore unde beneficiezi de cashback majorat cu maib junior de 10%.

La fel, odată ce intri în gașca maib junior ai parte și de:

 • Educație financiară - înveți să-ți gestionezi banii ca un profesionist.
 • Siguranță și control – îți monitorizezi cheltuielile simplu și rapid și faci primele economii, exact ca un matur.

Maib junior, cel mai cool card bancar pentru copii și adolescenți, este alegerea ideală pentru primii pași spre independența financiară. De la 7 ani, fiecare copil poate avea propriul său card, învățând pas cu pas cum să gestioneze banii și să profite din plin de fiecare avantaj pe care-l oferă maib junior!

Îți dorim o vară fenomenală și productivă alături de gașca maib junior.