Fii în trend cu maib junior


                    Fii în trend cu maib junior

Maib junior, cel mai cool card bancar pentru copii și adolescenți, este alegerea ideală pentru primii pași spre independența financiară. De la 7 ani, fiecare copil poate avea propriul său card, învățând pas cu pas cum să gestioneze banii și să profite din plin de fiecare avantaj pe care-l oferă maib junior!

Beneficiile pentru juniori:

Aplicație mobilă specială: maib junior vine cu o aplicație mobilă dedicată, concepută special pentru a oferi o experiență financiară sigură și captivantă pentru copii și adolescenți.

Transfer de bani către prieteni: Juniorii pot efectua transferuri de bani rapid și ușor către prietenii lor, încurajând astfel o economie cashless și serviciile bancare digitale, în același timp acestea decurgând într-un mod simplu și rapid.

Acces la banii de pe card: Indiferent unde se află, maib junior le oferă copiilor și adolescenților acces la banii de pe card, astfel încât să poată face achiziții în mod convenabil și în siguranță.

Notificări pentru plăți și alimentare: Prin intermediul telefonului mobil, juniorii primesc notificări în timp real atunci când efectuează o plată sau atunci când contul cardului lor este alimentat, astfel încât să poată monitoriza cu atenție tranzacțiile.

Beneficiile părinților:

Card gratuit: Părinții pot solicita cardul maib junior gratuit, fără a fi nevoie să plătească taxe suplimentare.

Alimentare convenabilă a cardului: Prin intermediul aplicației maibank, părinții pot alimenta cardul maib junior în orice moment, fără a fi nevoie de aplicații adiționale sau de a merge la bancă.

Control financiar: Prin intermediul aplicației maibank părinții pot monitoriza și controla cheltuielile copilului, asigurându-se că banii sunt utilizați în mod responsabil.

Independență financiară: Folosind maib junior, părinții pot fi mândri de faptul că își învață copiii să fie independenți din punct de vedere financiar și să dezvolte abilități importante de gestionare a banilor.

Deschide acum cardul maib junior și oferă copilului tău oportunitatea de a învăța despre bani și responsabilitate financiară într-un mod distractiv și sigur!

Maib – simplu și ușor!