Dăm petrecere la Shopping MallDova. Vor fi concursuri, cadouri, înghețată


                    Dăm petrecere la Shopping MallDova. Vor fi concursuri, cadouri, înghețată

Dragi părinți, luați-vă copiii și veniți la un party grandios de Ziua copilului. Pe lângă toate distracțiile planificate, vom emite gratuit tuturor doritorilor cardul pentru copii maib junior și pentru fiecare card emis avem un cadou garantat.

Pe 2 iunie, maib junior te invită la distracție la Shopping MallDova! Petrecerea începe la ora 13:00, unde buna dispoziție va fi la ea acasă. Garantăm multe selfie-uri frumoase, concursuri wow, fețe colorate, cadouri și surprize. Vezi mai jos toată lista distracțiilor:

 • evenimente pentru copii;
 • concert cu participarea diferitor ansambluri și grupuri de dansatori;
 • concursuri cu multe premii de la parteneri;
 • face painting;
 • confecționarea animăluțelor din baloane modelabile.

La CC Shopping MallDova copiii vor întâmpina eroii preferați și vor avea posibilitatea să participe la concursuri și activități captivante.

Tot atunci vei putea comanda cardul maib junior pentru cel mic, care va primi garantat un cadou surpriză. E suficient să ai buletinul de identitate al copilului, dacă vârsta lui depășește 14 ani, sau certificatul lui de naștere.

Cardul maib junior este destinat copiilor și adolescenților de la 7 ani la 17 ani și vine la pachet cu mai multe avantaje: este gratuit, asigură acces la aplicație mobilă specială, cashback până la 15%, reducere pentru călătoriile în transportul public din Chișinău, promoții cu cadouri exclusive, precum și reduceri în diferite magazine.

Fii în trend cu maib junior!