”Back to school” împreună cu maib junior și CC UNIC


                    ”Back to school” împreună cu maib junior și CC UNIC

Chiar dacă te afli la mijlocul verii și încă ești purtat de valul vacanței, deja e timpul să te gândești la pregătirile pentru școală. Maib junior și Centrul comercial UNIC dau startul sezonului nou ”Back to school” 2022 și îți propun o multitudine de promoții și reduceri.

Vino la Centrul Comercial UNIC, în perioada 18 iulie – 1 septembrie, pentru a descoperi ofertele ”Back to school”. Cu cardul maib junior beneficiezi de cashback de până la 15% la cumpărarea rechizitelor, cărților și caietelor, hainelor și încălțămintei, echipamentului sportiv și, desigur, ghiozdanului cel de toate zilele. Iar în fiecare weekend, până la 1 septembrie, vor fi organizate evenimente cu face-painting și animatori pentru copii.

Pentru un shopping cool și distractiv, maib junior va înscrie fiecare plată a ta de peste 50 de lei la promoția „Prinde ritmul verii împreună cu maib junior”. Ai șansa să câștigi unul din cele 16 vouchere, în valoare de 1000 de lei sau marele premiu – un certificat de 20 000 de lei pentru o petrecere cu prietenii la cel mai mare oraș acvatic din Moldova. Detalii despre promoție aici.

Încă nu ai maib junior? Vino acum la maib însoțit de un părinte, dacă ai mai puțin de 14 ani și solicită cardul. Îl poți deschide simplu și ușor chiar la CC UNIC, unde activează una din sucursalele băncii.

Fii UNIC, fii în trend cu maib junior!
 

Aplică acum