Al doilea an consecutiv, un copil din Moldova va ieși pe teren alături de cei mai renumiți fotbaliști, la finala Champions League Final London 2024


                    Al doilea an consecutiv, un copil din Moldova va ieși pe teren alături de cei mai renumiți fotbaliști, la finala Champions League Final London 2024

Cu maib junior, copilul tău are șansa să urmărească pe viu spectacolul fotbalistic de la finala Champions League Final London 2024, dând mâna cu cei mai titrați jucători din Europa.

Fiul sau fiica ta are maib junior? Dacă nu, acum e momentul oportun să-l deschizi și să-i oferi biletul norocos spre unul dintre cele mai memorabile evenimente din viață. E suficient ca copilul tău să facă cel puțin 2 plăți a câte 100 de lei fiecare, în perioada 19 martie-19 aprilie 2024, când maib și Mastercard desfășoară o promoție exclusivă pentru deținătorii acestui tip de card.

Ce oferim câștigătorului?

Marele câștigător va fi anunțat pe data de 24 aprilie și va pleca la Londra însoțit de unul dintre părinți, beneficiind de transfer de la și spre aeroport, de transport în ziua meciului și cazare la hotel. Vor fi două zile în care tânărul client maib și Mastercard va trăi emoții la maxim în orașul devenit pentru o perioadă scurtă de timp capitala fotbalului. Punctul culminant al aventurii va fi ieșirea pe teren alături de fotbaliști legendari din două mari cluburi europene. De altfel, maib și Mastercard au pregătit premii și pentru alți 20 de deținători ai cardurilor maib junior care se vor alege cu premii de la partenerul „Adidas”.

Mai multe informații despre promoție poți afla aici

Fii în trend cu maib junior!